Dernek üyeleri ile bir araya gelen ve yakın destek veren siyasiler ve diğer derneklere teşekkür eden Dernek Başkanı Ayşe Hışıl Çınkıt “Özürlüler olarak tek isteğimiz sevgidir” dedi.
Nazilli Ahmet Şensan Kültür Merkezinde yapılan eğlenceye AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Ertürk, CHP Nazilli İlçe Başkanı Atila Talay, MHP Nazilli İlçe Başkanı Rafet Şentürk, partilerin yönetim kurulu üyeleri, CHP Kadın Kolları Üyeleri, Okyanus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ile çok sayıda davetli tören ve eğlenceye katıldı. Belediye Başkan Aday Adayı CHP"li Feyzullah Erkut ve Nazilli Asılsız Ermeni İddiaları ile Mücadele Derneği Başkanı Haluk Alıcık da bedensel özürlülere destek verdiler.
Dernek Başkanı Ayşe Hışıl Çınkıt, davetlilere kendilerine destek verdikleri için çok teşekkür ederek “Sizleri bu özel günde aramızda görmekten dolayı hepimiz çok mutluyuz. Bizlerin her şeyden önce tek ihtiyacı sevgidir. Bizler de bu toplumun bir parçası olarak sevgiye muhtacız. Bedensel eksiklerimiz nedeniyle yaşadığımız sorunların azami ölçüde azalması yönünde bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu arada bedensel engelli arkadaşlarıma bir de müjde vermek istiyorum. Belediye başkanımızın desteği ile eski Bağ-Kur hizmet binası artık bizler için özürlüler iletişim merkezi olarak hizmet verecek. Ücretsiz internet kullanımı ile birçok işimizi buradan yapabileceğiz. Başkanımıza bu desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Son olarak bu eğlence programının hazırlanmasında maddi ve manevi büyük desteği olan Dostlar Organizasyon"a çok teşekkür eden Ayşe Hışıl Çınkıt “Her zaman yanımızda olan ve bu programın hazırlanmasında büyük destek veren Dostlar Organizasyon"dan Hakan Bey"e çok teşekkür ediyorum. Ekibi ile bizleri eğlendirdiler” diyerek herkese teşekkür etti.