Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Meclis Başkanı Ümit Soneren ve Meclis Üyesi Ergün Korkmaz kampanyaya verdikleri destekten dolayı Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci"yi teşekkür etti.
Ziyarette konuşan Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, “Başlattığımız kampanyaya başta Belediyelerimiz olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve Didimlilerden ve Didim"e bağlı belde ve köylerde destek gördük. Bu bizleri memnun etti. Akyeniköy Belediyesinin de yanımızda olması ve kampanyaya destek vermesi bizleri de daha da sevindirdi. Sayın Başkan Yusuf Deveci her konuda destek olacağını illetti. Bizlere kendisine verdikleri destekten dolayı kendisine ve tüm Akyeniköylülere teşekkür ediyoruz. Ayrıca oda olarak da yapılacak tüm ortak projelerde yer almayı diliyoruz” şeklinde konuştu.
Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci de, başlatılan bu kampanyanın güzel bir girişim olduğunu ve destek verdiklerini kaydederek, “Biz belde olarak geçimini tarımdan yapan bir beldeyiz. Bu anlamda yolun yapılması seyahat anlamında Didim"e gelen turist sayısını arttıracak. Bizim de ürünlerimiz daha da rağbet görecek. Bu anlamda bu yolun yapımını önemsiyoruz” dedi.
Ziyaretin adından Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci İmza kampanyasın imza atarak hayırlı olmasını diledi.
Akyeniköy Belediyesinin ziyaretinin ardından Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Döver, Meclis Başkanı Ümit Soneren ve Meclis Üyesi Ergün Korkmaz Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı"yı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı Yolun bölgeye çok şey katacağına inandığını söyleyerek, “Yol yapıldıktan sonra bölgemizde trafik sorunu belki olacak ama bölgenin gelişmesi açısından bu yol Didim"e ve çevresine katkı sağlayacak. Bu kapsamda turizm yolu için hazırlanan raporda güzel. Fakat bu raporda ileri ki zamanlarda bu kampanyaya destek verenlerin görüşleri de içine katılarak daha da iyi hale getirileceğine inanıyorum. Bu kampanyayı başlatan Didim Ticaret Odasına ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum ve Belediye olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bildirmek istiyorum.”dedi.
Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ise Didim"in 2 yola ihtiyacı olduğunu söylerken “Gerek Dalyan yolu gerekse Didim-Kazıklı yolu ilçemiz açısından önemli. Bu konularda bir yerden başlamak gerekiyordu; bizde bu anlamda bir kamuoyu oluşturmaya çalışıyoruz. Bu konuda belediyelerimiz destek verdiler. Bizde bu konuda takipçisi olamaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Son olarak Akbük"te bulunan Akbük Kültür ve Çevre Derneğini ziyaret eden Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Meclis Başkanı Ümit Soneren ve Meclis Üyesi Ergün Korkmaz desteklerinden dolayı AKÇED yönetimine teşekkür ederken topladığı imzalar ve verdikleri desteklerden dolayı AKÇED yönetimine teşekkür etti.