Didim’de Hıdırellez Şenlikleri Roman Şarkıcı Ümmiye’nin katılımıyla şenlik havasında geçti. Didim Belediyesi ve Didim Rumelili Romanlar Derneği işbirliğiyle düzenlenen Hıdırellez Şenlikleri Belediye Amfi tiyatroda yapıldı.
Etkinliğin açılışında konuşan Didim Romanlar Derneği Başkanı Mümin Var, her yıl Hıdırellez şenliklerinde güzel etkinlikler yapmayı planladıklarını belirterek, “Bu yıl Roman Danslarımızın yanı sıra Sizlerin sevdiği ve Didimlilerin de seveceği Roman Şarkıcı Ümmiye’yi sizlerle buluşturduk. Bize bu konu da destek veren Belediye Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Ardından Didim Romanlar Dans Ekibi Roman danslarını sundu. Daha sonra sahne alan Roman Şarkıcı Ümmiye söylediği Roman şarkıcılar ve danslar ile etkinliğe katılanlara hoş vakit geçirtti. Ümmiye’yi şarkılarında Dans ekipleri de eşlik ederken, etkinliğe katılanlar da zaman zaman müziği ritmine kendini kaptırıp oyunlar oynadı. Yaklaşık 2 saat sahne de kalan Ümmiye söylediği hareketli parçalar ile etkinliğe katılanlara hoş vakit yaşattı.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

video.gifHaberin videosu...