Halk Bankası Didim Şube Müdürlüğü"ne yeni atanan Bengü Çimen ve Didim"den İzmir Balçova Şubesine atanan Bahattin Yelekçioğlu Belediye Başkanı Mümin Kamacı makamında ziyaret ederek; Didim Belediyesi"ne tahsis edilen aracın anahtarını teslim ettiler.
Ziyarette konuşan Başkan Mümin Kamacı, "Yaptığımız çalışmalarda, bilhassa yol çalışmalarında Halk Bankasının da bir şekilde emeği var. İller Bankasından alamadığımız krediyi Halk Bankası'ndan aldık ve bu da çalışmalarımızda önümüzü açtı. Eskiden kışın bile asfalt dökemezken, şimdi aracımız olduğu için yaz - kış asfalt dökebiliyoruz" diyerek teşekkür etti.
Halk Bankası Didim Şube Müdürü Bengü Çimen de, Didim'in gelişmekte olan bir ilçe olduğundan dolayı ekonomisinin çok dışa bağımlı olduğunu ve bu yüzden yatırımcıların bir yıl sonrası için tahmin yürütmelerinin zor olduğunu da belirtti. Çimen, "Didim Belediyesi gelişen bir belediye, Bizde çeşitli çalışmaları Didim Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdik. Banka olarak bizimle çalışan kamu kurumlarımıza yönelik promosyon uygulamalarımız var. Bu uygulama sonucunda Halk Bankası Didim Şubesi olarak belediyemize Ford Mondeo marka aracı tahsis etmiş bulunmaktayız. Aracın kiralama, bakım ve kasko giderleri bankamız tarafından karşılanacak. Hayırlı olsun" diye konuştu.