Didim Belediye Meclisinin Kasım ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Toplantıya mazeretli olarak CHP’li Ercan Atasoy ve Celalettin Erol, MHP’li Nuh Ali Yılmaz ile DSP’li Mustafa Kıray katılmadı. Gündemin ilk maddesinde İller Bankası’ndan Kredili Araç Alınması İçin Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a yetki konusu ele alındı. Atabay’a oy birliğiyle yetki verildi. Gündemin ikinci maddesinde ise Fen İşleri Müdürlüğünde kullanılmak üzere scooter motor alınması konusu oy birliğiyle kararlaştırıldı. Gündemin üçüncü maddesinde ise Didim’deki muhtelif sokak ve caddelerin beton parke döşenmesi yapım işi için İller Bankası’ndan kredi kullanılması için Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a yetki verilmesi konusu oy birliğiyle kabul edildi.

“Karaca’nın adı parka verildi"

Gündemin beşinci maddesinde ise Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın talebine ilişkin olarak; Didim Esnaf Sanatkarlar Odası Kurucusu Mehmet Ali Karaca’nın adı bir parka verilmesi konusu ele alındı. İmar Komisyonun raporu doğrultusunda Efeler Mahallesi 1408 sokak ile Koçkar caddesinin kesiştiği parka Karaca’nın adı verilirken CHP’li Hasan Yavuz ve Sevinç Karataş’ın red oyuna karşılık oy çokluğuyla kabul edildi.

“MHP’li İlhan, Kıyı Ege Beleidyeler Birliği’ne üye seçildi"

Gündemin altıncı maddesinde ise Meclis üyeliğinden istifa eden Özgür Makasçıoğlu’nun yerine Kıyı Ege Belediyeler Birliği’ne MHP’li Eda Yücel İlhan oy birliğiyle seçildi. Gündemin diğer maddeleri İmar Komisyonuna sevk edildi.

23157620_10155917380977320_903999538_o.jpg