Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Didim İlçe Başkanı Fikret Çelik, düzenlediği basın toplantısında 2009 yerel seçimlerinde Belediye Başkan aday adaylarının Didim eski belediye başkanı Ünal Boztürk olduğunu açıkladı.
Boztürk"ün adaylığını duyuran MHP İlçe Başkanı Çelik, “Son günlerde partimizin belediye başkan adayı ile ilgili birtakım iddialar ortaya atılıyor. Bende bu nedenle bu toplantıyı düzenledim. Ünal Boztürk"ün ismi partimizin belediye başkanı adayı olarak telafüz ediliyor. Şunu söyleyebilirim Sayın Boztürk partimize üye oldu. Önümüzdeki belirleyeceğimiz bir günde toplu katılımlarında olduğu zaman belediye başkan aday adayımız Boztürk, bizzat kendisi kamuoyuna bilgi verecektir” dedi.
Boztürk dışında başka adayların da çıkabileceğine işaret eden Başkan Çelik, partinin tabanından gelen sese göre adaylarını belirleyecekleri kaydederek, “Amacımız Didim de seçimi kazanmak. Bunun için de gerekli çalışmalar yapacağız.Şu anki adayımız 2 dönem Didim de belediye başkanı yapmış birisi” diye konuştu.
Düzenlenen toplantıya belediye başkan aday adayı Boztürk"ün katılmaması dikkatleri çekerken ilçe yönetimi ve az sayıda partili toplantıya katıldı.