Santos'un 18 yaşındaki forveti Neymar'ı alabilmek için Chelsea, Real Madrid ve İnter gibi kulüpler adeta sıraya dizildi. Ara transfer döneminde devlerin, büyük bir savaş vereceği iddia edildi.

Brezilya Ligi"nde Santos"ta forma giyen 18 yaşındaki forvet oyuncusu Neymar"ın peşine, Avrupa"nın önde gelen kulüpleri düştü. İngiltere"nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mail, artık ülkesinin milli takımına da seçilen genç yıldızla, İngiltere"den Chelsea ve Manchester United, İtalya"dan İnter ile Juventus ve İspanya"dan da Real Madrid"in ilgilendiğini yazdı. Bu kulüplerin devre arasını dört gözle bekledikleri ve Neymar"ı kadrolarına katabilmek için büyük bir yarış içine girecekleri bildirildi.

Ayrılığa sıcak bakıyor

Avrupa"da futbol oynamanın en büyük hayali olduğunu vurgulayan Neymar, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Kulübüm beni satmak istemiyor. Ancak gerekli şartlar oluşursa, Ocak ayında ayrılma fikrine sıcak bakıyorum. Özellikle Juventus, hayranı olduğum takımlardan biri” ifadelerini kullanmıştı. Neymar"ın transferindeki en büyük engel olarak ise 45 milyon Euro"luk serbest kalma bedeli gösteriliyor.

Fanatik