Galatasaraylılar, Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar, hemen herkes elele verdi, Anıl'ı hayata bağlıyor !.. Bir dönem ultrAslan-Uni temsilciliği yapmış olan ve şu anda lösemi ile mücadele eden Anıl Aydın için arkadaşlarının başlattığı kampanyaya ultrAslan'ın yanı sıra Antu.com'dan da destek geldi !..


PARA DEĞİL İLİK LAZIM

Ancak bu kampanya daha önce benzerlerini gördüğümüz kampanyalardan farklı. Bu genç kardeşimizin tedavisi için ihtiyaç duyulan şey para değil ilik nakli. Ancak ne yazık ki yakın çevresinden uygun ilik bulunamaması nedeniyle yardımsever Türk halkı son umut olmuş durumda.


YAPMANIZ GEREKEN BASİT, KURTARACAĞINIZ İSE BİR HAYAT

Bu genç kardeşimizin hayatını sürdürmesi herhangi birimizin elinde olabilir. Yapmamız gerekense çok basit. İstanbul, Ankara veİzmir'de oturan vatandaşlarımız aşağıdaki hastenelere giderek kan örneği veriyorlar. Az miktarda kanın alınmasının ardından bir takım testler uygulanıyor. Ve bu testler sonucunda ilik vermeye uygunsanız, yine küçük çaplı bir işlemle sizden hastaya ilik nakli yapılıyor. Tüm bu işlemlerin sizin sağlığınızı tehlikeye atan ya da sizi zorlayanbir yanı yok. Diğer yandan gencecik bir insanın hayatı kurtuluyor.

BAŞVURU YAPABİLECEĞİNİZ HASTANELER

İSTANBUL:

Çapa Tıp Fakültesi
Temel Bilimler Binası
Acil Giriş Kat:2 no:10
Tıbbi Biyoloji Ana Bilim Dalı

ANKARA:

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi

İZMİR:

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi


NEDEN ÜÇ HASTANE?

Ne yazık ki vericiler açısından uygulanması çok da zor olmayan bu test Türkiye'de sınırlı sayıda hastadene yapılıyor. Bundan dolayı yukarıdaki 3 hastaneden birine başvurmanız şart.

ANTU'DAN BÜYÜK DESTEK

Bir dönem ultrAslan-Uni temsilciliği yapmış olan ve şu anda lösemi ile mücadele eden Anıl Aydın için arkadaşlarının başlattığı kampanyaya ultrAslan'ın yanı sıra Antu.com'dan da destek geldi !.. Antu.com açılış sayfasını Anıl'a ayırdı ve tüm Fenerbahçelileri kan örneği vermeye çağırdı.

FORUMLARDA İLGİ BÜYÜK

Antu.com'un yanı sıra diğer tüm takımların taraftar forumlarında da olay yayılıyor. Örneğin bir süre önce kan bağışı kampanyası düzenleyen Çarşı'nın sitesi ForzaBesiktas.com'un forumlarıda pek çok siyah beyazlı taraftarın Anıl için kan örneği verdiği belirtiliyor. Aynı şekilde diğer takımların taraftar sitelerinde benzer pek çok çağrı var.

NE KADAR ÇOK KİŞİ, O KADAR YÜKSEK ŞANS

İlik naklinde aileden olmayan insanların uyumlu çıkma ihtimali fazla yüksek değil. Bundan dolayı "Nasıl olsa birileri gider ve uygun ilik bulunur" diye düşünmek çok yanlış. Mümkün olduğunca çok insanın gidip kan örneği vermesi şart. Onbinlerce insandan sadece 1 tanesi uygun özelliklerde olabilir, bundan dolayı çok fazla sayıda insanın gidip kan örneği vermesi gerekiyor.

BELKİ DE O KİŞİ SİZSİNİZ

Son sözümüz, kısa bir zaman ayıracağınız bir test sayesinde bir insanın hayatta kalmasını sağlayabilirsiniz. Gencecik birini löseminin pençesinden kurtarabilirsiniz. Onun için yukarıdaki hastanelere gitme şansı olan herkesi kan örneği vermeye davet ediyoruz !..