Çin'in doğu kesimindeki Ciangsu eyaletindeki Çangcou ve Vuşi şehirleri, doğu sahillerinin gelişmeye başlamasının ardından özellikle son 10 yılda hızlı bir atılım yaparak ülkenin teknolojik altyapısına katkıda bulunmaya başladı.
 
AA'ya kapılarını açan teknolojik bölgelerde birçok ürünün fotoğraf ve görüntüsünün alınmasına izin verilmezken, bazı geliştirilmiş ve kullanılan teknolojilerden ürünler sergileniyor.
 
Yurt dışında eğitim aldıktan sonra ülkesine geri dönerek Çin'de işletme kuranlara Çinliler "Hai Gui" ifadesini kullanırken, bu kelime farklı tonda söylendiğinde "Deniz Kaplumbağaları" anlamına geliyor ve kullanılış maksadına uygun olduğu için şaka amaçlı olarak yaygın olarak kullanılıyor.
 
Dadı robot
 
Devlet destekli olan ve ülkenin en seçkin bilimsel araştırma merkezlerinden Çin Bilimler Akademisine bağlı Gelişmiş Üretim Teknolojileri Enstitüsü kapılarını açtı.
 
Tesiste gelecekte ticari amaçla kullanılması planlanan "dadı robotlar" üzerinde de çalışmalar yapılıyor. "Hui Hui" adlı robot bağımsız olarak sensörleriyle programlanan şekliyle hareket edebiliyor.