Aliağalı yurttaşlar Cumhuriyetin 87. yıl dönümünü Belediye Türk Sanat Müziği Korosu"nun “Cumhuriyet Konseri” ile kutlayacak.

Tüm konserinde salonları dolduran ve Aliağa halkının büyük beğenisini kazanan Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu; 28 Ekim Perşembe günü Saat 20.00"de TÜPRAŞ Halk Eğitim Merkezinde vereceği “Cumhuriyet Konseri” hazırlıklarına devam ediyor. 2 bölümden oluşacak konserde koristler ve koro tarafından toplamda 27 eser seslendirilecek. Cumhuriyet konserini yurttaşlar ücretsiz izleyebilecek.

Cumhuriyet Konserine davet etti

Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosunun tamamen amatör seslerden oluştuğunu hatırlatan Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz “Koromuz amatör seslerden oluşmasına rağmen performanslarıyla yurttaşlarımızın büyük beğenisini kazandı ve konserleri yoğun ilgi görüyor. Cumhuriyetimizin 87. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde sunacakları Cumhuriyet Konseri"nde de TSM koromuzun unutulmaz bir konser vereceğine inanıyorum. Tüm yurttaşlarımızı "Cumhuriyet Konseri"ne davet ediyorum” dedi.