Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Bozdoğan ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.
İlk olarak Kazandere köyüne giden Coş, köy kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.
Bir vatandaşın, tarımsal desteklemelerden gereği gibi yararlanamadıklarını söylemesi üzerine, Bozdoğan İlçe Tarım Müdürlüğü yetkililerini uyaran Coş, vatandaşların bilgilendirilmesi konusunda gereken önemin verilmesini istedi.
Coş, sohbetin ardından Kazandere köyünde yapımı devam eden Mehmet Efendi Camisini gezerek, köy muhtarı Şükrü Köteli'den cami hakkında bilgi aldı.
Muhtar Köteli, köyün içme suyu sorununun çözümü için başlatılan çalışmalar hakkında da bilgi vererek, köyün içme suyunun daha önce açılan artezyenden sağlandığını, elektrik parasını karşılamada zorlandıkları için kaynak aramak zorunda kaldıklarını söyledi.
Köteli, Örmepınar köyü sınırları içerisinde bir kaynak suyu bulunduğunu ve bu suyu köye getirmek istediklerini, ancak maddi sıkıntılarının olduğunu bildirdi.
Coş, su kaynağı için gerekli başvurunun yapılması durumunda, konuyla ilgileneceğini söyledi.
Köy İlköğretim Okulu'nu da ziyaret eden Coş, çocuklara çikolata ve kitap dağıttı.

-AĞIR TONAJLI ARAÇ ŞİKAYETİ-

Sırma köyünde de köy kahvehanesinde vatandaşlarla görüşen Coş'a, vatandaşlar tarafından ağır tonajlı araçlar nedeniyle köy yollarının bozulması şikayeti iletildi.
Ağır tonajlı araçların mutlaka tonajları kadar yük alması gerektiğini bildiren Coş, ''20 tonluk bir araç, 40 ton yükle o yoldan geçerse, onlarca aracın verdiği hasarı bir kerede verir. Jandarma ve bölge trafik gereken denetlemeleri yaparlar. Onlar para kazanacak diye yolun bozulmasına izin verecek değiliz'' diye konuştu.
Daha sonra Amasya köyünü ziyaret eden Coş'a, burada yöresel çörek ikram edildi.
Coş, Kılavuzlar ve Kavaklı köylerini de ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.
Ziyaretlere, Bozdoğan Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Aydın İl Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, AK Parti Bozdoğan İl Genel Meclisi üyesi Adnan Elmacı, CHP Bozdoğan İl Genel Meclisi üyesi İsmail Kaya ve daire amirleri katıldı.