Halit Ziya Uşaklıgil'in romanından diziye uyarlanan Aşk-ı Memnu'da, romandaki gibi Nihal ve Behlül arasında aşk başlayacak.

Beren Saat, Kanal D'de konuk olduğu 'Şeffaf Oda' programında diziyle ilgili bazı detayları izleyenlerle paylaştı.

"Aşk-ı Memnu benim açımdan çok keyifli süreçlerinden birine geldi. Artık romanın son virajına girdik" diyen Beren Saat, Nihal ile Behlül aşkının yavaş yavaş başlayacağını ve Bihter'in de hezeyan içine düşeceğini anlattı.

Saat, başlangıçta biraz Firdevs'in zorlamalarıyla kurmaca gibi görünen Nihal ve Behlül ilişkisinin farklı bir noktaya gideceğini anlattı ve romandaki gibi Behlül'ün, Nihal'in masumiyetinde saf aşkı tanıyacağı bir süreç yaşayacağını belirtti.

BİHTER ALEV ALIYOR
Bihter'in de kıskançlık krizlerine girmeye devam edeceğini belirten Beren Saat, "Hiç oynamadığım türden bir kadına dönüşüyor. Bihter alev alıyor diyorum ben. Bu süreç için, yavaş yavaş bunları yaşamaya başladı" diye konuştu.

BİHTER'İN DEĞİŞİMİ BENİ HEYECANLANDIRIYOR
Bihter karakterinin duygusal değişimlerinin bir oyuncu olarak kendisinde yarattığı heyecanı da anlatan Beren Saat, "Çok şanslıyım ki Bihter sürekli renk değiştiriyor. Hiç monoton kalmıyor ve ben önüme her gelen sahnede 'Aaa burada bir şey yapmam lazım' diyorum. Bihter biçim değiştirdikçe ben de çok heyecanlanıyorum. O yüzden benim için başka bir değişim süreci. Bihter açısından, çok da lezzetli bir döneme geliyoruz" ifadesini kullandı.

SOKAKTA NASIL TEPKİLER ALIYOR
Bu arada sokakta diziyi izleyen insanların, yasak aşka tavırlarının da çok sert olmadığına vurgu yapan Beren Saat, "Hiç öyle 'Allah seni kahretsin' dedikleri bir kötü duruma düşmedim" diyerek karakterlerin insani yönlerinin de senaristler tarafından işlenmesinde bunun etkisi olduğunu belirtti.

Genç oyuncu, "Evet yasak aşk ama iki tarafın da karşı koyamadığını hissettikleri bir aşktı. Evet yasak aşktı ama çok da böyle tefe koyulduğumuz bir durumu yaşamadık ama bundan sonra ne olur bilmiyorum" ifadesini kullandı./Televizyon Gazetesi.com