Cim-Bom"un hocası Frank Rijkaard, Maccabi Netanya"yı farklı yenerek İsrail"den büyük bir avantajla döndükleri maçtan sonra yaptığı açıklamada zorlanmadan sonuca gittiklerini söyledi. Yedikleri golden sonra çabuk toparlandıklarını kaydeden Hollandalı hoca, sarı-kırmızılı takımın performansından memnun olduğunu ifade etti.
Tecrübeli çalıştırıcı, “Çok iyi bir sonuç aldık. Rakibimiz ilk yarıda gayet iyi oynadı, ancak oyunun geneline bakarsak, kazanmayı hak ettik. Bizim için çok kolay bir maç oldu” dedi.
Brezilyalı yıldız Elano"nun transferiyle ilgili bir soruya, “Yönetim iyi çalışıyor” yanıtını vermekle yetinen Rijkaard dün ilk kez forma giyen Keita ve kaleci Leo Franco"dan da memnun olduğunu vurguladı.
Rijkaard, Hollandalı bir gazetecinin, Ajax yerine neden Galatasaray"ı tercih ettiğini sorması üzerine ise “Galatasaray"ın teklifi daha iyiydi. Bu nedenle Türkiye"ye gittim” ifadelerini kullandı. Maccabi Netanya Teknik Direktörü Nati Azarya ise Galatasaray gibi büyük bütçeli ve yıldız oyunculara sahip bir takım karşısında ancak bu kadar direnebildiklerini dile getirdi.- milliyet