Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Atletico Madrid karşısında başarılı bir futbol oynayarak rövanş için avantaj yakaladıklarını söyledi.
İki takımın futbol olarak eşit oynadığını kaydeden Hollandalı hoca, “Özellikle ikinci yarıda iyi mücadele ettik ve golü de bulduk. Çok güzel bir sonuç elde ettiğimizi düşünüyorum. Rövanş maçına avantajlı çıkacağız. Bu sonuç, İstanbul için yeterli mi değil mi, şimdi bunu söyleyemeyiz. Atletico Madrid, önemli futbolculardan kurulu bir takım” diye konuştu.
Rijkaard, Caner"i ilk yarıda oyundan almasıyla ilgili soruya ise “Maça kötü başladı. Top kayıpları fazlaydı. Performansından genelde memnunum ama hataları devam edince tercih hakkımı onu değiştirmekten yana kullandım. Ama bu diğer maçlarda ilk 11"de çıkmayacak anlamına gelmez” yanıtını verdi. Tecrübeli hocanın, kendisini protesto eden Caner"le maç sonrası konuşmaması ise dikkat çekti.
Atletico Madrid Teknik Direktörü Sanchez Flores ise “Takımın yorgun olması özellikle ikinci yarıda görüldü. Turu geçme şansımız yarı yarıya” yorumunu yaptı. -milliyet