Annesinin kalbinden bıçakladığı üniversite öğrencisi S.Ö.E. kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Anne U.G. ise Bahçelievler Asayiş Büro ekipleri tarafından gözaltına alındı. Annenin cinnet getirdiği sırada 16 yaşındaki G.P.E.'nin küçük kardeşi 8 yaşındaki B.E.'yi komşusuna kaçırarak kurtardığı ortaya çıktı.

Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi'nde dün saat 12.00 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti:


Cinnet getiren 47 yaşındaki U.G., 1993 yılında boşandığı ancak 1995 yılından itibaren beraber yaşadığı eski eşi M. E.'nin banyoya girmesinin ardından odasında bulunan kızı üniversite öğrencisi 24 yaşındaki S.Ö.E'yi kalbinden bıçakladı. Annesinin ablasını bıçakladığını gören 16 yaşındaki G.P.E., banyoya koşarak babasına haber verdi. Ancak anne G.P.E'yi de sağ dirseğinden bıçakla yaraladı.

BÜYÜK KIZI ÖLDÜ

G.P.E., 8 yaşındaki kız kardeşi B.E.'yi alarak üst katta bulunan komşusuna kaçırdı. Yeniden eve girdiğinde ise babasının da sırt ve karın bölgesinden yaralı olduğunu gördü. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Bahçelievler Ekipleri de anneyi gözaltına aldı.

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 24 yaşında S.Ö.E doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralanan baba ile küçük kızın ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

1993 YILINDA BOŞANDILAR

Komşuları, bir otobüs firmasında çalışan M.E. ile U.G.'nin 1993 yılında boşandığını, 1995 yılında U.G.'nin evine geri döndüğü eşinin de çocukların küçük olması nedeniyle eşiyle yeniden barıştığını anlattı. Komşuları ayrıca U.G.'nin şizofreni tedavisi gördüğünü öne sürdü.