MANKEN Tuğçe Güder Karas, hamileliğini öğrenen manken arkadaşlarının, bebeğinin cinsiyetinden çok rengini merak ettiklerini ve `kız mı erkek mi' sorusu yerine `çikolatalı mı sade mi olacak' sorusunu yönelttiklerini, hatta bu konuda iddiaya girdiklerini söyledi.

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'ne, 1 yıllık eşi Uğur Karas'la birlikte katılan `Türk zenci manken' olarak bilinen Tuğçe Güder, hamile olduğunu 26 Nisan'da öğrendiğini belirtti. Kendisine en çok yöneltilen sorunun çocuğun kız ya da erkek olması değil, ten rengi olduğunu kaydeden Güder, "Hatta bağlı bulunduğum ajansta çocukla ilgili `çikolatalı mı sade mi olacak' sorusunu yönelten, `siyah tenli mi, yoksa beyaz tenli mi olacak' diye iddiaya giren manken arkadaşlarım bile var. 3 ayda yalnızca keşkek için aşerdim. Deli gibi keşkek aradık. Antalya'ya gelir gelmez yediğim ilk şey keşkek oldu. Bu ara da elimden dondurma düşmüyor" diye konuştu.

ERKEK OLACAĞINI HİSSEDİYORUM
Çocuk yapmayı önceden planladıklarını belirten Güder, henüz 25 yaşında olması nedeniyle kendisine erken olup olmadığını soranlara ise, "Ben erken yaşta anne olmayı istiyordum. Hatta 2'nci çocuğu da istiyorum" diye yanıt verdiğini söyledi. Eşi ile birlikte Yalova'da bulunan ekoloji parkı olan `Masal Köyü'nde yaşayan Güder, çocuğun erkek olacağını hissettiğini belirtti.

İKİZ İSTİYORLAR
En büyük isteklerinin çocuklarının ikiz olarak dünyaya gelmesi olduğunu söyleyen Güder, "Ama neticede sağlıklı olması tek dileğimiz. Ben çalışmaya devam edeceğim. Hatta, son ay da dahil gelen teklifleri değerlendireceğim. Podyuma çıkmaya devam" diye konuştu. -vatan