Christopher Nolan Ordu'ya Geliyor Christopher Nolan Ne Zaman, Nereye Gelecek?

Christopher Nolan, 2026'da gösterime girecek olan "The Odyssey" filminin bir bölümünü Türkiye'de çekecek. Filmin çekimleri için Ordu'daki Yason Burnu Yarımadası'na gelecek.

"The Odyssey" Filmi Hakkında

"The Odyssey", Truva Savaşı'ndan sonra Odysseus'un tehlikeli yolculuğunu ve eşi Penelope ile yeniden bir araya gelmesini konu alıyor. Bu kapsamda, Nolan'ın Ordu'yu tercih etmesinin nedeni, bölgenin doğal güzellikleri ve tarihi atmosferinin film için uygun bir arka plan sunmasıdır.

Yıllar önce Nur Yerlitaş Nihal Candan’a söylediği sözler yeniden gündem oldu Nur Yerlitaş ne zaman öldü?
Yıllar önce Nur Yerlitaş Nihal Candan’a söylediği sözler yeniden gündem oldu Nur Yerlitaş ne zaman öldü?
İçeriği Görüntüle

Bu proje, Türkiye'nin sinema dünyasında uluslararası bir görünürlük kazanmasına yardımcı olacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Nolan'ın gelişi, yerel halk ve sinema severler için büyük bir heyecan kaynağı.