Ekmeğini Germencik’te kazandığını belirten Öndeş “Bu güzel ilçeye vefa borcum var, bana destek verirseniz, söz veriyorum en iyi hizmeti vererek, eserler bırakarak borcumu ödemek istiyorum. İlçemiz hak ettiği yeri gelsin istiyorum,  bu gün geldiğimiz noktada Germencik 17 ilçe arasın da en fazla ihmal edilmiş bir ilçe,  Germenciğimiz, Ortaklarımız, sahip oldukları zenginlikleri ile vatandaşımız daha ferah, daha huzurlu yaşasın istiyorum, benim niyetim budur” dedi.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR İLE BERABER  GERMENCİK İÇİN HİZMETLER  ÜRETECEĞİZ

Germencik'i yönetenlerin, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile kavga ederek, kibir yaparak  Germencik’e gelecek hizmetlerin önünü tıkadığını savunan Öndeş “Geldiğimiz makam, kibir, kavga makamı değil, halkınla barışık olacaksın, muhtarınla barışık olacaksın, Büyükşehirle barışık olacaksın en önemlisi de hükümetle barışık olacaksın. Benim yapmak istediğim şey öncelikle huzur, ekonomi, vatandaşımızın refahı, ucuz siyaset yapmıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile ilk konuştuğum şey, Germencik beş yıl boyunca nasibini alamadı, eğer ben bu göreve gelirsem, inşallah geleceğiz,  ben bu hizmetleri alırım, üstüne de biz hizmetlerimizi koyarız. 45 gün sonra vereceğiniz oy, önümüzdeki 5 yılın tabusunu birisini veriyorsunuz, hak etmeyen birisini mevki makam vermek vebaldir, Vebal altında kalmayın. 44 bin nüfuslu ilçemizde 81 vilayetten gelen vatandaşlarımız yaşıyor, biz herkesi kucaklayacağız, herkesin huzurlu ve ferah içinde yaşaması için çalışacağız” diye konuştu.

KAPALI MİNİBÜS GARAJIMIZ, KAPALI PAZARYERİMİZ YOK

Germencik’in terk edilmiş bir yer görüntüsü verdiğini belirten CHP Germencik Belediye Başkan adayı Fuat Öndeş “İlçemizin kapalı bir minibüs garajı  yok, kapalı bir pazaryeri yok, farkında değiliz, gençlerimizin, hanım kardeşlerimizin, oturacak, dinlenecek yerleri yok,  yaşanabilir çehresi değişmiş bir Germencik yaratacağız. Tek bir sloganımız var bizim, Mart’ın sonu bahar diyoruz. Ben hizmet yapmaya talibim, efendilik yapmaya değil,  Germencik ilçemizin en önemli ürünü İncir, bakın bu incirimizi satacak yol kenarlarında, yerlerimiz yok, Kapalı Çarşıda İncirin kilosu 120 TL, biz bu zenginliklerimizi, yine üreticimiz lehine kullandıracağız, zeytinimizi, zeytinyağımızı, marka olarak değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.   

whatsapp-image-2019-02-16-at-13.56.23-(1).jpegwhatsapp-image-2019-02-16-at-13.56.24.jpegwhatsapp-image-2019-02-16-at-13.56.25-(1).jpegwhatsapp-image-2019-02-16-at-13.56.25.jpeg

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!