Toplantıya Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Evrim Karakoz, CHP Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş, CHP Efeler İlçe Sekreteri, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı  Tülay Tetik ve diğer partililer katıldı.

Açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Barış Altıntaş “Mahalle delege seçimlerimizi, ilçe kongrelerimizi, il kongremizi, kurultayımızı bitirdik. Bütün bu çalışmaları aktif bir halde geçirdik. Hiçbir kırgınlık, küskünlük yaşamadan bitirdik. Bundan sonraki süreçte,26 Ocak’tan itibaren yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte mahalledeki toplantılarımızı yapıyoruz. Katılımların az olması kimseyi endişelendirmesin, bu toplantıları mahallelerde her akşam yapıyoruz. Bu danışma kurulu toplantısını da tüzük gereği 3 ayda bir defa yapacağız. Herkesin bir sonraki kongreye kadar  çalışmalarımıza destek vermesini bekliyoruz. “Birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için çalışacağız” dedi.

Hafta içi 2 gün merkez köylerinde, 2 gün ilçe köylerinde toplantılar yaptığını söyleyen Altıntaş, ”Büyükşehir Meclis Üyesi sıfatımla genellikle doğu bölgesinde, Başkan Vekilimiz Evrim Karakoz da batı bölgesindeki köy toplantılarını akşam gerçekleştiriyoruz” dedi.

İlçe Başkanı Altıntaş ayrıca, örgüt çalışmalarıyla ilgili partilileri bilgilendirdi. Başkan Altıntaş, hedeflerinin 2019’daki yerel seçimler ardından Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler olduğunu söyledi.

Altıntaş, meclis üyelerinin sahada olacağını, seçilmişlerin seçildiği yerde oturmayacağını söyleyerek, “Çalışmak isteyen çalışacak, çalışmak istemeyen arkadaşlar da Genel Merkez’e bildirilecek” şeklinde konuştu.

Öte yandan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın bir yakınının vefatı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun proje toplantısı sebebiyle toplantıya katılamadığı açıklandı.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA