CHP Çine İlçe Örgütü seçim çalışmalarına başladı.
CHP Çine İlçe Örgütü Genişletilmiş Eğitim Toplantısı Çine Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenledi. Toplantıya, CHP Çine İlçe Örgütü Başkanı Tayfun Şahin, Akçaova Belde Örgütü Başkanı Enver Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Pınar Akdam, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Girgin, CHP Çine İl Genel Meclisi Üyesi Muharrem Akdam,CHP Çine Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Kıvrak, Mehmet Dinç, Fadime Çetin, Asuman Güney, CHP Çine İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.
12 Haziran'ın sıradan bir seçim olmadığını söyleyen, CHP Çine İlçe Örgütü Başkanı Tayfun Şahin, bu seçim sonucuyla sadece iktidarın belirlenmeyeceğini, ülkenin geleceğin de şekillendirileceğini söyledi Türkiye'nin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ihtiyacı olduğunu belirten Şahin, bunun yolunun da Cumhuriyet Halk Partili'lerin çok çalışmasından geçtiğini ifade etti.
Seçim beyannamelerinde yer alan 41 projeden en dikkat çekeninin aile sigortası olduğunu söyleyen Şahin, ''Aile Sigortasının nasıl gerçekleşeceğini halkımız çok merak ediyor. Bunu bire bir halkımıza anlatacağız. Kaynağının da halkın parası olan vergiler olduğunu da söyleyeceğiz'' diye konuştu.