CHP Aydın İl yöneticileri ve Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte iftar’a katılan Milletvekili Baydar daha sonra Başkan Çerçioğlu ile birlikte ilk önce İmam Köye geçerek vatandaşlar ile sohbet etti. İmam Köyde vatandaşların dertlerini dinleyerek not alan CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Ak Parti’nin dış politikalarını eleştirerek; “Hükümetin ülkeyi ne hale getirdiği ABD Başkanı Obama’nın elinde tuttuğu sopadan anlaşılabiliyor” dedi.

Başbakan’ın defalarca misliyle karşılık veririz sözlerini hatırlatan Milletvekili Baydar, Suriye’ye daha “Sapanla taş bile atılamadığını” belirtti. Baydar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü’yü karalayanların Lozan Antlaşmasından ders alması gerektiğini ifade etti.

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar İmam Köy’den sonra Yılmaz Köye geçti. Burada vatandaşların arasına geçen Baydar, Yılmaz Köyün muhtarı ile birlikte Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na köyün sorunlarını dile getirdi. Milletvekili Baydar, bu sorunların çözümü konusunda belediye başkanından randevu aldı.

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar köy ziyaretinin ardından programını 2 Ağustos Perşembe günü yine Aydın’da Valilik tarafından düzenlenecek iftar yemeğine katılarak sürdürecek. Milletvekili Baydar’ın iftar sonrasında yine belirlenen program dahilinde köy ziyaretlerini sürdüreceği öğrenildi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png