Yenipazar Halk Eğitim Merkezinin organize ettiği moral gününde esnaflardan oluşan sanatçı gurubunun konseri büyük bir beğeni ile izlendi.
Yenipazar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce Yenipazar Cezaevinde moral günü düzenlendi. Moral gününde Yenipazar Halk Eğitimi Merkezi Türk Halk Müziği Korosu elemanlarından Öğretmenler Ahmet Özer, Halim Cihat Yeşilçınar, Ali Rıza Teksan, Esnaflar Mutlu Kozbek, Erdoğan Selçuk ve yerel sanatçı İbrahim Güler, Türk Halk Müziği konseri verdiler. Tutuklu ve hükümlülerin gönüllerince eğlendiği moral gününe İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Ender Karadeniz, Cumhuriyet Savcısı Berakat Aksoy, İlçe Jandarma Komutanı Sadettin Aksoy ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Dursun Ercan da katıldı. İki saat süren konser boyunca çeşitli yörelerin türküleri seslendirildi. Tutuklu ve hükümlüler de etkinliğe türkü söyleyerek ve çeşitli yörelerin oyunlarını oynayarak katıldılar.
Yenipazar Cumhuriyet Başsavcısı Ender Karadeniz yaptığı açıklama da bu tür etkinlikleri fırsat buldukça yaparak mahkumların moral motivasyonlarını en üst düzeyde tutmayı, günlük sıkıntılarından bir süreliğine dahi olsa uzaklaştırmayı hedeflediklerini söyledi.