Yılmaz, daha programın başından itibaren esprileriyle hem stüdyodakileri hem de ekranları başındakileri gülmekten kırdı geçirdi.

ESNAF LOKANTASI DEĞİL, ESNAF JAPON Acun Ilıcalı, program teklifini bir esnaf lokantasında yaptığını söyleyince hemen araya giren Cem Yılmaz, "Hayır pahalı bir restorandı" diyerek herkesi kahkahaya boğdu, Acun bir kez daha esnaf lokantası deyince "Japon esnafı" diyen Cem Yılmaz, suşi restoranlarına gönderme yaptı.

CEM YILMAZ, PARA ALMADAN YAYINA ÇIKTI Cem Yılmaz, "Banka hesabıma para yatınca geldim" diyerek yine herkesi güldürürken, Acun, insanların bunu gerçek sanacağını belirtti ve herhangi bir ödemenin söz konusu olmadığını anlattı.

ADRIANA LIMA'YA GÖNDERME YAPTI Adriana Lima'nın konuk olduğu programı hatırlatan Yılmaz, "Adriana Lima için kale arkası yerim vardı ama gelemedim" dedi. Acun, "Hedefin ne?" diye sorunca Cem Yılmaz, "475. Yani samimi söylemek gerekirse. 475-480'e hiç kırmadan sizi ayrılırım" ifadesini kullandı.

HEKİM BEY'E TAKILDI Cem Yılmaz, Afyonlu Hekim Bey'in yerel kıyafetle çıktığı programı hatırlatınca Hekim Bey, "Nereden izliyorsunuz?" deme gafletinde bulundu. Ünlü şovmen, "Radyodan" deyince stüdyoyu kahkahaya boğdu.