Casper, dünyanın en büyük PDA üreticisi HTC'nin cep bilgisayarı HTC GENE P3400"ü Türkiye"de kullanıcıların beğenisine sundu. HTC"nin gençleri hedefleyen, en cazip fiyatlı PDA telefonu HTC GENE P4300, mobil hayatın tüm olanaklarını uygun fiyatla ve Casper güvencesiyle cebinize sığdıracak. HTC GENE P3400"le işlerinizi kesintisiz sürdürebilecek, nerede olursanız olun eğlenceye vakit ayırabileceksiniz.

Windows Mobile 5.0 işletim sistemi üzerinde çalışan 126 gr ağırlığındaki HTC GENE P3400, 2.8 inç boyutundaki şık dokunmatik TFT-LCD ekranı ile keyifli ve rahat kullanım olanağı tanıyor. HTC GENE P3400 "ün Microsoft Ofis uygulamaları ile ofiste olmadığınız zamanlarda işlerinizi rahatlıkla sürdürebilirsiniz. Internet Explorer Mobile ile internette gezinebilir, Direct-Push teknolojisi sayesinde tek tuşla e-postalarınıza erişebilir, anında e-posta alıp gönderebilirsiniz. Uzun batarya ömrü, sayesinde işlerinizi kesintisiz yapabilirsiniz. HTC GENE P3400 ile MSN® Messenger"da arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle sohbet edebilirsiniz. 2.0 megapixel dijital kamera, video ve ses kaydı, AMR, WMA ve AAC gibi multimedya özellikleri sayesinde de eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

HTC GENE P3400"ün Audio Manager yazılımı, güçlü ses kalitesi ve ekolayzer özelliği ile MP3 dinlemek çok daha büyük bir keyfe dönüşüyor. Resim, grafik özelliklerinin yanı sıra GENE P3400 ile online oyun oynayabilecek ve telefonunuza yeni oyunlar yükleyebileceksiniz. GENE P3400"ün geniş ekranı oyunlarınızı daha eğlenceli hale getirdiği gibi, fotoğraf ve videoları daha keyifli izlemenize ve internette daha rahat gezinmenize de imkan veriyor.

Dahili dört bantlı GSM modülü bulunan GENE P3400, GPRS, EDGE ve Bluetooth® v2.0 teknolojilerini destekliyor. SD kart slotu sayesinde 64 MB RAM ve 128 ROM MB bellek kapasitesi olan HTC GENE P3400"ün bellek kapasitesi artırılabiliyor ve cihaza yan ürünler eklenebiliyor. Telefonla birlikte pakette AC Adaptör, batarya, stereo kulaklık, kılıf ve USB senkronizasyon kablosu bulunuyor.