Yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve Carlos"un iki yıl daha sarı-lacivertli formayı giyeceği öğrenildi

Fenerbahçe"nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos"un iki yıl daha sarı-lacivertli formayı giyeceği öğrenildi. Sarı-lacivertli kulüp iç transferde ilk olarak tecrübeli oyuncunun işini bitirdi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve Fenerbahçe"de kalmak istediğini yönetime bildiren Roberto Carlos ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı kaydedildi.
Fenerbahçe"ye transferi olay olan Roberto Carlos"un sakatlık yaşadığı dönem dışında sürekli oynaması ve özellikle Fenerium ürünlerinin satışı konusundaki etkisi gözönüne alınarak takımda tutulduğu ifade edildi.

Aragones çok istedi
Carlos"tan yapılan görüşmeleri şimdilik saklamasını isteyen Fenerbahçe yönetiminin, sözleşmesi biten oyuncuların aklını karıştırmamak için anlaşmayı gizli tuttuğu ifade edildi. Başkan Aziz Yıldırım başta olmak üzere tüm yöneticilerin Brezilyalı yıldızın performansından ve takım içindeki etkisinden büyük memnuniyet duydukları da belirtildi. Teknik Direktör Aragones"in de Brezilyalı yıldızın takıma önemli katkıları bulunduğuna dikkat çektiği ve kalması yönünde rapor verdiği kaydedildi.
Yönetimin önümüzdeki hafta içinde kaptan Alex de Souza, Lugano ve Deivid ile de masaya oturacağı ve anlaşma zemini arayacağı öğrenildi. Yerli oyunculardan Volkan Demirel ile Selçuk"a ise teklif sunulduğu ve bu oyunculardan yanıt beklendiği bildirildi.

MİLLİYET