Nedim Şener'in konuk olduğu programda Şamil Tayyar krizi yaşandı.

Cüneyt Özdemir'in hazırlayıp sunduğu 5N 1K ilginç bir gazeteci polemiğine sahne oldu. Nedim Şener'in konuk olduğu programda Şamil Tayyar krizi yaşandı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...



Nedim Şener'in konuk olduğu bölümlerde Star gazetesi Ankara temsilcisi Şamil Tayyar'ın Avcı'nın kitabında Nedim Şener'in de rol aldığı yönündeki iddiaları tartışıldı. Şener iddiaları red ederken Tayyar'a cevap hakkı doğduğu için kendisine ulaşmaya çalışan 5N 1K ekibi ilginç bir tepkiyle karşılaştı. Özdemir gecenin bombası olan Hanefi Avcı röportajı banttan yayınlanırken araya girip Tayyar'la yaşanan söz hakkı krizini izleyenlere aktardı. Tayyar yeterli zaman verilmediği için yayına katılmayı red ederken, Özdemir olaya tepkisiz kalmadı.

Cüneyt Özdemir: Uzun süre Şamil Tayyar'a ulaşmaya çalıştık ancak telefonu kapalı olduğu için başaramadık. Daha telefonu açılan konuştuk. 'Nedim Şener'i çok uzun yayında tuttunuz beni daha uzun tutmaya zamanınız yoksa konuşmam' dedi ve kapattı. Diyecek bir şey yok, olduğu gibi atarıyorum. Çok zor şartlarda gazetecilik yapıyoruz. Şamil Tayyar da televizyonculuğu, yayın akışını bilen bir arkadaşımız. Eğer arayıp konuşmak isterde kendisine seve seve söz hakkı vermek isteriz.