Sektöründe pek çok yeniliğin öncüsü olan Favori, geleceğin parlak öğrencilerinin yetişmesine de katkı sağlıyor. Sosyal medyanın en önemli paylaşım sitelerinden Facebook üzerinden hayata geçirilen ve geçtiğimiz yıl yoğun ilgi görmesi sebebiyle tekrarlanan “Favori Canım Okulum” kampanyası ile okulların eğitim eksikleri tamamlanıyor. İsteyen bütün okullar Favori’nin Facebook sayfasındaki  https://www.facebook.com/Favori?sk=app_217341978330722 adresinde yer alan uygulamayı yükleyerek kampanyaya hiçbir ücret ödemeden katılabiliyor. Her okul eğitim ihtiyacını listeden seçerek ya da kendi özel ihtiyaçlarını belirterek kampanyaya katılabiliyor. Seçtiği ihtiyaç için belirlenen destekçi sayısına ulaşabilen ilk 20 okulun ihtiyacı Favori tarafından karşılanıyor. 6 Ekim’de başlayan Favori Canım Okulum kampanyası, 30 Aralık 2011, Cuma günü saat 16.00’da sona eriyor. 20 okulunun bu süreden önce destek sayısına ulaşması durumunda ise kampanya bitiş tarihi beklemeden sona eriyor.
 
 
 
Okullarının kampanyaya katılabilmesi için kampanya başvurusunun okul adına bir yetkili tarafından ve okulun resmi e-posta adresi kullanılarak yapılması gerekiyor. Kampanya kapsamında karşılanacak ihtiyaçlar arasında dokunmatik akıllı tahta, fotokopi makinesi, diz üstü bilgisayar, üniversite hazırlık seti, masaüstü bilgisayar, projeksiyon, okul çantaları, mikroskop, masa tenisi masası ve gereçleri, beden eğitimi seti, roman seti, tepegöz, yazıcı, satranç setleri, beyaz yazı tahtası ve harita setleri gibi önemli eğitim ihtiyaçları yer alıyor. Okulların bu listenin dışında yer alan yeni bir ihtiyaca ulaşabilmeleri için ise http://www.facebook.com/favori adresindeki “ihtiyaç ekle” sekmesinde yer alan talep formunu doldurarak başvuru yapması gerekiyor. Yeni ihtiyaç girildiğinde, belirlenen ihtiyaç, kampanya yönetimi tarafından değerlendirilip kaç destekçiye ulaşması gerektiği belirtiliyor ve kampanya sayfasından duyurum yapılıyor.
 
 
Okulların eğitim ihtiyaçlarına destek vermek isteyen bütün facebook kullanıcılarının tek yapması gereken ise sadece desteklemek istedikleri okulu seçip “Destek Ol” düğmesine basmak. Bir kullanıcının sadece bir okulu destekleyebileceği Favori Canım Okulum kampanyası hem okulların önemli bir ihtiyacını karşılıyor hem de isteyen herkese  çocuklarımızın eğitimine tek tıkla destek olma şansını veriyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye http://www.facebook.com/favori adresinden ulaşılabiliyor.