Caner Toygar 2003 yılında "Biz Evleniyoruz" programıyla üne kavuştu. O dönemde Tülin-Caner aşkı herkesin dilindeydi. Fakat ikili büyük sorunlar yaşadı ve evlenemedi. Caner daha sonra çeşitli programlarda yer alırken son olarak da Esra Erol'un programına katılıp Berke ile evlendi. Fakat bu evlilik çok kısa sürdü. Kötü günler geçiren Caner Toygar dün akşam intihar teşebbüsünde bulundu. Hemen hastaneye kaldırılan Caner'in sağlık durumu merak ediliyor.

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Caner Toygar'ın durumu iyiye gidiyor. Hatta bugün Insatgram hesabından açıklama yaparak "Merhaba! Dün için herkesten özür dilerim. Biliyorum herkesi çok üzdüm ama inanın o kadar her şey birikti ki o kadar olaylar üst üste geldi ki saçma sapan düşüncelere girdim ,tekrardan herkesten özür diliyorum. Bir daha böyle bir hata yapmayacağım üzgünüm" dedi.



CANER TOYGAR KİMDİR?

1 Ocak 1980'de Adana'da doğan Toygar, Türkiye'ye adını bir izdivaç programı olan Gelinim Olur Musun? ile duyurdu. Bu programda Tülin Koca isimli yarışmacıyla fırtınalı bir ilişki yaşayan ve bir dönem Türkiye'nin gündemine oturan Toygar, yarışma sonrası çeşitli programlara katıldı.

BARDAĞA KAFA ATTI

Konuk olarak yer aldığı bir gündüz programına telefonla bağlanan Tülin Koca ile canlı yayında tartışıp kafasında bardak kıran Toygar, bir kez daha gündem oldu. İlerleyen yıllarda müziğe yönelen ve "Naber Fıstık" adında bir albüm çıkaran Toygar, daha sonra oyunculuk da yaptı. Her iki alanda da başarıya ulaşamayan Caner Toygar, geçtiğimiz yıllarda bir izdivaç programında daha ortaya çıktı. Bu programda tanıştığı Berke Kentli isimli bir yarışmacıyla dünya evine girdi.

NELER YAŞADI?

Oyunculuk ve şarkıcılık maceralarından sonra bir köfteci dükkanı açan ancak bu alanda da başarılı olamayan Caner Toygar, son olarak evlendirme konseptli bir arkadaşlık sityesi kurmuştu.