Bugün bakıma alınan cami ve okulları gezen Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bundan sonra cami ve okulların sık sık belediye tarafından bakıma alınacağını belirtti.
Bugün ilk olarak Eski Yeni Camiinde yapılan çevre düzenlemelerine yerinde inceleyen Özlem Çerçioğlu"nu camilerde din eğitimi gören öğrenciler sevgi gösterileriyle karşıladılar.
Daha sonra Bey Camiindeki çevre düzenlemelerini inceleyen Beleidye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yakında camilerde boyama işlemi başlatacaklarını kaydetti. Cami ve okul avlularına dikilen çiçekler için para harcamadıklarını ifade eden Çerçioğlu, belediyenin çiçek seraları olduğunu bu nedenle bu işlemler için ayrıca para harcamadıklarını belirtti. Okullardaki ve camilerdeki düzenlemelerin hiçbir yerden talep gelmeden yaptıklarını kaydeden çerçioğlu, “İslam dini insanlık için bir modeldir. Dinimizin sembolleri olan camilerimizi temiz ve insanı kendini çeken bir ayrıcalığı olması gerekmektedir. Bu nedenle camilerimize ayrı bir önem vermeliyiz” dedi.

ÇOCUKLAR ÇERÇİOĞLU"NA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİLER
Çocukların evlerinden sonra en çok vakit geçirdikleri alanların okulları olduğunu dikkat çeken Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu"nda yaptığı incelemelerin ardından okulun bahçesine ağaç dikti. İnceleme gezileri sırasında sık sık çocuklar tarafından yolu kesilen Özlem Çeçrioğlu, bazı yerlerde çocuklarla sohbet edip onların gönüllerini aldı.