Aytepe Mesire Alanında düzenlenen pikniğe tekstil çalışanlarının yanı sıra Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, belediye meclis üyeleri ve tekstil çalışanlarının aileleri katıldı.
Mangalda pişen yemeklerin ikram edildiği piknikte, tekstil çalışanları doyasıya eğlenirken, halay çekerek, oyunlar oynayıp stres attılar. Keyifli anların yaşandığı gecede Başkan Çerçioğlu da oyunlara ve çekilen halaya eşlik ederek, tekstil çalışanlarının mutluluklarına ortak oldu.
Bu tür kaynaşma etkinliklerini geleneksel hale getireceklerini belirten Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sürekli halkın içinde olmaya çalıştığını belirtti. Seçimlerden öncede tekstil çalışanlarıyla bir araya gelip piknik düzenlediklerini hatırlatan Başkan Çerçioğlu, “Sevgili tekstil çalışanları, sizlerle seçimlerden önce de böyle bir ortamda bir araya gelmiştik. Şimdi de beraberiz, yarın da beraber olacağız. Böylesine güzel etkinlikleri geleneksel hale getireceğiz. Davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere günümüzde büyük bir global kriz yaşanıyor. Bu krizde en büyük yarayı siz tekstilciler aldınız. Ama maalesef 4 Haziran"da Bakanlar Kurulu"ndan çıkan kararda, mevcut işletmelere teşvik verilmedi. Teşvik sadece yeni kurulacak işletmelere veriliyor. Halbuki yangını mevcut işletmeler yaşıyor. Hükümetten en kısa sürede mevcut işletmelere teşvik çıkarmasını bekliyoruz” dedi.
Piknik sonunda Ayşe Çabuk isimli bayan tekstil çalışanları adına Özlem Çerçipğlu"nu teşekkür ederek, çiçek hediye etti.