Milan Baros, kaleci Sanctis, Ayhan ve Barış, Antalya kampında ortak bir basın toplantısı düzenledi. Baros ile Sanctis taraftarlara iddialı mesajlar gönderirken, Ayhan ve Barış gündemdeki konuları değerlendirdi.
Attığı gollerle Galatasaray"ın başarısında büyük pay sahibi olan Baros, Galatasaray"a çok çabuk uyum sağladığına dikkat çekti. Çek yıldız, “Bazen yeni oyuncu için adaptasyon sorun oluyor, ama ben yaşamadım. Benim beklentim gol atmaktan çok takımın şampiyon olmasıdır. Bana göre mücadele ettiğimiz üç kulvarda da şampiyonluğa ulaşırız” diye konuştu.
Sezon başında Sevilla"dan kiralanan kaleci Sanctis, yöneticilerle görüşerek takımda kalma isteğini bildirdiğini açıkladı. İtalyan eldiven, “Burada mutluyum ve daha fazla kalmak istiyorum. Hem Sevilla-Udinese, hem de Udinese-Galatasaray arasında konuşulması gerekenler var. Şampiyonlukta en büyük adayız ve sonuna kadar mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Sözleşmesini üç yıl uzatan Ayhan jübilesini Galatasaray"da yapmak istediğini belirtirken, Barış ise Werder Bremen"de forma giyen Mesut Özil"in, Türk Milli Takımı forması giymeyi daha çok istediğini söyledi.
Mesut"la Alman Ümit Milli Takımı"nda kamplarda aynı odada kaldığını kaydeden Barış, “Mesut, "Türkiye için oynamak istiyorum" diyordu. Ailesiyle de konuşarak kararını verecek” açıklamasını yaptı.

MİLLİYET