AYDINPOST ÖZEL

AK Parti Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, ''Aydınımızın şansızlığı, fikir ve bilgi üreten, birikim sahibi ve yapıcı yaklaşan muhalefetin olmamasıdır'' dedi.
Eser, yaptığı açıklamada, MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti'nin, Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) tarafından uygulamaya konulan 'Mikrokredi Projesi' için Aydın İl Özel İdaresi'nden yapılan 75 bin YTL'lik yardımla ilgili yaptığı açıklamaların, siyasi tecrübesizlikten kaynaklandığını öne sürdü.
Söz konusu yardımın yapılması için Aydın İl Genel Meclisi'nden alınan kararın, büyük bir oy çokluğu ile alındığını ifade eden Eser, söz konusu karara MHP'li meclis üyelerinin de evet oyu ile katıldıklarını belirtti.
MHP Aydın İl Başkanı'nın yoksullara yardım edilmesini hazmedemediğini öne süren Eser, şöyle konuştu:
''Aydınımızın şansızlığı, fikir ve bilgi üreten, birikim sahibi ve yapıcı yaklaşan muhalefetin olmamasıdır. Bunlar, yoksulların ekmeğinden elerini çeksinler. İçi boş söylem ve kavramlarla siyaset yapmayı bırakıp, yapılan hayırlı hizmetlere, yapıcı yaklaşımlarla katkıda bulunsunlar.''
Eser, Muti'nin Aydın Valisi Mustafa Malay hakkındaki iddialarının da gerçek dışı olduğunu belirterek, Malay'ın herkesle eşit şekilde ilişki kuran ve herkesi kucaklayan bir vali olduğunu söyledi.
Vali Malay'ın Aydın için büyük bir şans olduğunu vurgulayan Eser, ''Sayın valimizle el ele, gönül gönüle vererek, devlet-millet işbirliği içerisinde bir çok hizmeti Aydın'a kazandırdık. Kazandırmaya da devam edeceğiz. Duruşuyla, valimizin saygı ve sevgisini hak etmeyenler, eksikliklerini kendilerinde arasınlar'' diye konuştu.