KARABÜK Kültür Sanat ve Sanayi Festivali kapsamında Anıt Park'ta konser veren Karadenizli türkücü İsmail Türüt'ü yaklaşık 3 bin kişi dinledi. Türüt, medyayı diline doladı ve gazetecileri hedef alan sözler sarfetti.

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Karabük Kültür Sanat ve Sanayi Festivali, dün geceki İsmail Türüt konseriyle devam etti. Anıt Park'taki konsere gelenler, İsmail Türüt'ün hareketli türküleriyle coştu. Bazı davetliler, Türüt'ün türkülerine oynayarak eşlik etti.

İsmail Türüt, konseri sırasında türkülerin arasında sık sık espriler yaptı, zaman zaman da kendisine cephe aldıklarını iddia ettiği medya mensuplarını diline doladı.

GAZETECİ DÖVECEKMİŞ
Türüt gazetecileri hedef alırken, "Bir adam böyle işkence görmemiştir. Bu ülkenin insanlarının yüzde 99'u benim gibi düşünüyor. Şerefsiz gazeteciler var ya problem onlarda. Ben bölücülük yapıyormuşum, bu gömlek bana dar gelir, o gömlek size yakışır" dedi.

Üç sene önce yaptığı `Ortadoğu' adlı şarkısının klibinin hiçbir televizyon kanalında yayınlanmadığını da söyleyen Türüt, şöyle dedi:

"Ben bu şarkıyı 3 sene önce yazdım ve söyledim. O zaman 7 bin YTL vererek klip de çektim ama hiçbir televizyon kanalı yayınlamadı. Hani para verip klip yayınlayan televizyon kanallarına para bile verdim, yine yayınlamadılar. Onlar elit insanlar, paraları götürürler. Onları Boğaz'da gördün mü dilleri tutulur ama köşelerinde yazarlar. Bunların teke tek kafalarını kırarım. Ben insan değil miyim, benim hakkım yok mu? Bir gün gazeteci döveceğim ama kötü döveceğim." (DHA)