ADANA'da otomobilin sulama kanalına uçması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi boğularak yaşamını yitirdi.
 
Olay, akşam saatlerinde Hadırlı Beldesi Koyuncu Köyü yakınlarında meydana geldi. Mehmet Bulgan (46), 01 BG 824 plakalı otomobiliyle, elektrik direği dikmek üzere açılan çukura düşmemek için manevra yaptı.
 
Bu sırada otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil, ilk olarak yol kenarındaki traktör römorkuna çarptı, ardından traktör römork ile birlikte DSİ'ye ait sulama kanalına uçtu.
 
Yaklaşık 2 buçuk metre derinliğindeki suya gömülen otomobilde bulunan sürücü Bulgan ile Necati Demir (48), Ali Örgen (47) ve Bedi Tanlak (46) boğularak hayatlarını kaybetti.
 
 
Yoldan geçen diğer sürücüler kanalda araç olduğunu fark edince durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları, ölüm haberini alınca olay yerine akın etti. Boğularak hayatlarını kaybeden 4 kişinin cesetleri, yakınları ve görevliler tarafından sulama kanalından çıkarıldı. Cesetler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na sevk edilirken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.