Türkiye’deki faaliyetlerinin 100. yılını kutlayan BP, Yapı Kredi Worldcard ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde 16 Mart – 30 Nisan 2012 tarihleri arasında Worldcard sahiplerine BP istasyonlarından yapacakları akaryakıt alışverişlerinde “50 TL’lik” indirim kazandırıyor.

16 Mart – 30 Nisan 2012 tarihleri arasında devam edecek kampanya süresince World üyesi anlaşmalı BP istasyonlarından Worldcard ile farklı günlerde 4 kez 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapanlar, 1 – 10 Mayıs 2012 tarihleri arasında, yine World üyesi BP istasyonlarından yapacakları en az 50 TL’lik ilk akaryakıt alımında 50 TL’lik indirim kazanacak.

World POS terminali bulunan ve World üye işyeri olan BP istasyonlarında geçerli olan kampanyadan Albaraka, Anadolubank, TEB ve Vakıfbank Worldcard sahipleri de yararlanabiliyor.

Kampanyaya katılmak isteyen kart sahiplerinin, BP yazıp kart numaralarının son 6 hanesini, Vakıfbank Worldcard için 6635, diğer tüm Wordcard’lar için ise 3160 numaralarına SMS ile göndermeleri yeterli.. Kampanya tüm yapı kredi kredi kartları için geçerli olup, Worldpuan, ve Business Club üyesi Worldcard’lar ve Opet Worldcard’lar ile yapılan alışverişler dahil değildir.