Bozdoğan Belediyespor, İzmir Süper Amatör lig takımlarından Narlıderespor ile yarın saat 16.00'da sezon açılış maçında karşılaşacak. Yöneti
     Teknik Direktör Ergun Çimenser, ''Oynadığımız üç hazırlık karşılaşmasında da sonucu ne olursa olsun takım olma yolunda ilerlediğimizi gördüm. Lige kadar eksiklerimizi giderip, ligin ilk maçında iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Manisa Donatımspor ile oynadığımız hazırlık karşılaşmasında oyunun hakimiyeti bizdeydi. İlk yarıda gol bulamadık. İkinci yarı oyuna ağırlığımızı koyup 2 gol bulduk. En az bulduğumuz kadar da kaçırdık. Takım olma yolunda ilerliyoruz. Futbolcularımın maçlarda ve antrenmanlarda göstermiş oldukları mücadele her gün üst seviyeye çıkıyor. Sezon açılışımızda İzmir Narlıderespor ile karşılaşacağız. Taraftarlarımızı sezon açılışımıza bekliyorum. İnşallah taraftarlarımızla birlikte bu ligde iyi yerlere geleceğimizi ümit ediyorum'' dedi. 
     Bu arada Bozdoğan Belediyespor'un başarılı oyuncusu Ali Akkuş, takımdan ayrıldı. Aydın'da Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda okuyan Ali Akkuş'un, Antalya'daki okula kayıt yaptırdığı öğrenildi.