Aydın Valiliği tarafından Didim"de müdür yardımcısı boş olan okulların listesi açıklandı. Yönetici kadrosuna atanmak için müracaatlar yarın başlıyor.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Personel Genel Müdürlüğü'nün yönetici atamalarıyla ilgili 25 Haziran 2008 tarih ve 2008/50 sayılı genelgesi sonrasında Valilikler eğitim kurumları yöneticiliklerini ilan etmeye başladı. Aydın Valiliği tarafından Didim"de 11 Müdür Yardımcılığı kontenjanının boş olduğu açıklandı. Valilik Aydın merkezde ise 23 Müdür Yardımcılığı kontenjanının boş olduğunu belirtildi.
MEB"in yayınladığı genelgeye göre başvuruların ilan tarihinden 15 gün sonra başlaması gerektiğine dikkat çekildi. Genelgeye göre başvurular en erken 11 Temmuz'da alınmaya başlayacak. En son 30 Haziran 2006 tarihinde yapılan müdür yardımcılığı sınavında başarılı olan eğitimcilerin sınav geçerliliği 24 Temmuz'da bitecek. Valiliklerin atamaları 24 Temmuz'dan önce yapmaması halinde atamalar “sınava katılmayanlar” arasında yapılacak. Didim"de Didim Lisesi, Selçuk Özsoy Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi, Arif Nihat Asya İlköğretim Okulu, Mahir Özgür Damar İlköğretim Okulu, Yalıköy İlköğretim Okulu ve Didim Anaokulu"nda 1"er Müdür Yardımcısı kadrosu olmak üzere Valiler İlköğretim Okulu"nda 2 ve Atatürk İlköğretim Okulu"nda 3 Müdür Yardımcısı kadrosunun boş olduğu kaydedildi.