AYDINPOST ÖZEL-Aydınpost Haber Merkezi, Aydın Ticaret Borsası'nın yılbaşında yaptığı lüks harcamaları kamuoyuna duyurmaya devam ediyor.
2011'e Antalya Belek'teki 5 yıldızlı Adam&Eve otelinde merhaba diyen Aydın Ticaret Borsası yönetimi, 2010 yılına da yine Antalya'da girdiği ortaya çıktı.

2010 için Kremlin Palace otelindeki partiye katıldığı öğrenilen Ticaret Borsası yönetiminin bu harcamaları da şirket hesabından karşıladığı öğrenildi.

Yeni yıl organizasyonlarına harcadığı lüks rakamlarla dikkat çeken Aydın Ticaret Borsası'nda çok sayıda üye de, yetkililerin borsa hesaplarını incelemesi talebinde bulundu.

Borsanın yüzde 99'luk hissesiyle yürüttüğü laboratuvar şirketinden karşılandığı iddia edilen harcamalarla ilgili olarak ise borsa yönetimi herhangi bir açıklama yapamadığı gibi, Antalya Kremlin Palace için bireysel bazda hiçbir fatura açıklayamaması ise düşündürücü.

Kremlin Palace'taki yılbaşı gecesinde yapılan harcamaları bile şirkete ödettiği iddia edilen borsa yönetiminin Adam&Eve otelinde yapılan gecenin hesaplarını ödedik yönündeki açıklamaları samimi bulmayan bazı üyeler de, "Yönetim lale devri yaşamakta ve ortaya bankalara ait belge koyamamakta. Lüks harcamaların nasıl karşılandığı yetkili makamlarca sorulmalıdır. TOBB ve Aydın Valilik'in duyarlılık göstermesi gerektiğini düşünüyoruz" dedi.



Basın toplantısı yapamayan ve konuyla ilgili sadece bazı yerlere açıklama yaparak fatura aldığını iddia eden borsa yönetiminin Kremlin Palace harcamaları içinde fatura açıklamasını kamu adına istiyoruz.
Kremlin Palace'taki yeniyıl eğlencesine ne kadar harcadınız?
Şirket hesabından ne kadar ödeme gerçekleştirdiniz?
Kremlin Palace'ta hesapları şirkete ödeten yönetim, Adam&Eve oteline kendi cebinden ödeme yapar mı?
"Bankadan ödeme yapmadık" açıklaması yerine, niçin 12. aya ait banka kayıtlarınızı şeffaf olarak ortaya çıkartmıyorsunuz?
Şahsi olarak yılda kaç defa bu otellerde ne kadar harcama yapıyorsunuz?

VARAN3 Perşembe günü yayında!