Haldun Üstünel, Zimbabweli"nin transferine nokta koyarsa, Nonda da yolcu.

G. SARAY transfere doymuyor. Devre arasında Linderoth"la yollarını ayıran ve defansın göbeğine Lucas Neill, forvete de Jo takviyelerini yapan sarı-kırmızılılar, Giovani Dos Santos ve kulübü Tottenham Hotspur ile de her konuda anlaşmaya vardı. Bu transferi bugün duyuracak olan G.Saray yönetimi ayağını gazdan çekmeyi düşünmüyor.

HER ŞEY ATLETICO İÇİN

Vatan'dan Yalımcan Alpyel'in haberine göre KEWELL, Baros ve Jo gibi oyuncularını Avrupa Ligi"ndeki kritik Atletico Madrid maçlarında oynatamayacak olan sarı-kırmızılılar, bir de forvet transferi yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Frank Rijkaard"ın eski öğrencisi olan 21 yaşındaki Meksikalı Giovani Dos Santos"u kanat için alan sarı-kırmızılıların, forvet transferi için belirlediği ilk aday ise yine Manchester City"den.

JO"NUN ESKİ PARTNERİ İNGİLİZ devinden geçen hafta Jo"yu kiralayan G.Saray, ona partner olmasını istediği ismi de Benjani Mwaruwari olarak belirledi. Sezona iyi bir giriş yaptıktan sonra performansı düşen Shabani Nonda"ya güvenemeyen sarı-kırmızılılar, Kongolu oyuncunun biletini kesip, yerine Zimbabweli golcüyü getirmeyi planlıyor. Sözleşmesi haziran ayında biteceğinden bu oyuncuyu düşük bir maliyetle kadroya katmaya çalışacak olan G.Saray"ın transfer ustası yöneticisi Haldun Üstünel, 31 yaşındaki tecrübeli forveti de Aslan yapmak için uğraş veriyor.

4 sezon forma giydiği Auxerre"de, efsanevi teknik adam Guy Roux"nun elinde parlayan ve daha sonra Ada"nın yolunu tutan Benjani, teknik kapasitesi ve süratiyle dikkat çekiyor.

Caner için nisan bekleniyor CANER Erkin"in hesap kesim tarihi belirlendi. Orta sahanın solunda görev yaptığı son maçlarda performansıyla takdir toplayan Caner Erkin için sarı-kırmızılı yönetim son kararını nisan ayında verecek.

SEZON başında CSKA Moskova"dan kiralanan milli futbolcunun sözleşmesi 15 Mayıs"ta bitecek. Satın alma opsiyonuyla transfer edilen 21 yaşındaki yıldızı sarı-kırmızılılar 3.5 milyon Euro"ya alabilecek. Caner"in performansını gözleyecek olan yönetim, nisanda transferi netleştirecek./milliyet