İbricic"in menajeri geçen hafta İstanbul"a geldi, Polat"la iş yerinde resmen görüştü. Dün de Boşnak futbolcu geldi. Fakat, Sezgin, "İlgimiz yok" dedi, kafalar karıştı.

Sarı-Kırmızılı kulüpte ilginçlikler sürüyor... HABERTÜRK, bir garipliği daha gözler önüne seriyor. Sezon başından beri gündemden düşmeyen İbricic, dün gece yarısı İstanbul"a geldi. Medya İbricic"in G.Saray"la anlaştığını ve transferin gerçekleşmek üzere olduğunu yazdı. Fakat sportif direktör Adnan Sezgin, dünkü açıklamayla haberleri yalanladı.

POLAT GİZLİ Mİ GÖRÜŞÜYOR?
Sezgin, “İbricic"le hiçbir alakamız yok. Neden geldi bilmiyoruz” dedi.

İbricic"in İstanbul"a gelmesi Sezgin"in açıklamasıyla çelişki oluşturdu. Ancak HABERTÜRK"ün araştırması bir gerçeği gözler önüne serdiyse de kafaları karıştırdı. Zira İbricic"in menajeri geçtiğimiz hafta İstanbul"a geldi ve Adnan Polat"la masaya oturdu. Başkanın işyerinde yapılan görüşmenin olumlu geçtiği, bir hafta sonraya randevulaştıkları ortaya çıktı. İbricic"in randevu süresine uygun bir günde yeniden İstanbul"a gelmesiyle Sezgin"in “Bizimle ilgisi yok” açıklaması bakalım nasıl sonuçlanacak!..