Q7 ve Guti'nin yanına Fernandes&Simao'dan sonra Almeida'yı katan Kara Kartal, PlayStation Takımı oldu

Taraftar, 'Yeter' dedikçe coşan Başkan Demirören, ezeli rakiplerine bile 'Pes artık' dedirtti. Beşiktaş'ın 12 Ocak 2011'deki Manisa maçıyla birlikte Portekiz Kolonisi çağı başlıyor

Beşiktaş, top sektirmeyi beceremeyen Nartallo'dan Uzay Çağı'na geçti. Guti ve Quaresma transferleriyle birlikte Dream Team (Rüya Takım) yakıştırmaları yapılan Kartal, Fernandes ve Simao'nun ardından son olarak Almeida'nın Siyah-Beyazlı renklere katılmasıyla birlikte omuzlarına 'PES 2011' apoleti taktı.

PLAYSTATION takımı kuran Yıldırım Demirören de dosta düşmana 'Bu kadarına da pes artık' dedirtti.
DÜNYANIN en çok takip edilen spor gazetelerinden biri olan Marca'nın internet sitesinin ana sayfasında dün aynı anda üç tane Beşiktaş haberi vardı: Guti'nin Figo-Casillas maçında forma giymesi, Simao'nun Kartal'a transferi ve Portekizli futbolcu hakkında kaleme alınan övgü dolu bir köşe yazısı... Bu da Beşiktaş'ın artık bir dünya takımı ve küresel bir oyuncu haline geldiğinin belgesi.

ARTIK TOTEME SON

12 Ocak 2011 ise Beşiktaş ve Türk futbol tarihinde bir milat olacak. Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Manisa maçıyla birlikte Portekiz Kolonisi çağı başlayacak. Başkan Yıldırım Demirören ve yönetici arkadaşları, sezonun ikinci yarısında İnönü Stadı'nın Şeref Tribünü'nde uğur yapmadan maç seyretmenin keyfini yaşayacak.