Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Konya Torku Şekerspor'u 3-2 mağlup etmeyi başarırken, son dakikalarda adeta öldü öldü dirildi.

Beşiktaş'ın cezası nedeniyle Antalya'da seyircisiz oynanan maçta siyah-beyazlılar ilk dakikalarda oldukça zorlandı.

Konya Torku Şekerspor Beşiktaş kalesinde oldukça tehlikeli ataklar yaratmasına karşın, müsabakadaki ilk golü 10. dakikada siyah beyazlılar adına Aurelio buldu. Maçın 44. dakikasında ise bu sefer sahneye çıkan isim Guti'ydi. İspanyol yıldız attığı golle takımının devreye 2-0 önde girmesini sağladı.

İkinci yarıya Beşiktaş daha istekli başlayan taraftı ve 61. dakikada Fink'in attığı golle Beşiktaş maçta 3-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Karşılaşmanın 3-0'dan sonra daha rahat bir şekilde geçmesi beklenirken, Konya Torku Şekerspor pes etmedi. Konya temsilcisi önce Hasan Fidan'ın 74. dakikadaki golüyle skoru 3-1'e getirdi, daha sonra da Yusuf'un 82. dakikadaki golüyle farkı bire indirdi.

Son dakikaları büyük bir heyecan içerisinde geçen maçta Konya Torku Şekerspor'un çabaları sonuç vermeyince, Beşiktaş maçı 3-2 kazanmayı başardı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş gruptaki ilk galibiyetini alırken, Konya Torku Şekerspor'da 3 puanda kaldı.

BEŞİKTAŞ-KONYA TORKU: 3-2

Stat: Mardan

Hakemler: Hakan Özkan, Aleks Tasçıoğlu, Orkun Aktaş

Beşiktaş: Cenk, İbrahim Üzülmez (Dk. 46 İsmail Köybaşı), Erhan Güven, Ali Kuçik, Furkan Şeker, Ersan Gülüm, Guti, Aurelio, Tabata (Dk. 46 Fink), Quaresma, Nobre (Dk. 82 Rıdvan)

Konya Torku Şekerspor: Ali Melih, Mehmet, Süleyman, Hasan, Murat, Onur, Muhammet, Anıl (Dk. 46 Kadir), Yusuf (Dk. 88 Samet), Ahmet, Cafercan

Goller: Dk. 10 Aurelio, Dk. 45 Guti, Dk. 59 Fink (Beşiktaş), Dk. 75 Hasan, Dk. 82 Yusuf (Konya Torku Şekerspor)

Sarı kart: Dk. 65 Kadir (Konya Torku Şekerspor)