F.Bahçe Başkanı, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’in kendisini ziyarete gelmesi karşısında duygulandı, “Hepiniz geldiniz. Demek ki dostluk buymuş. Zaman zaman camia olarak gerilmiş ve birbirimizi kırmıştık. Burada anladım ki her şey boşmuş” dedi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım , tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi’nde geçmişle de muhasebe yapıyor...
 
Yıldırım’ın, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’in kendisini ziyareti sırasında kendisine teşekkür ederken, camiaların ders çıkarması gereken bir itirafta da bulunduğu ortaya çıktı.
 
Aziz Yıldırım ; Serdal Adalı, Tayfur ve Ahmet Ateş’i görmek için Metris ’e gelen Karadeniz’in kendisini de ziyaret etmesi karşısında duygulandı. Fenerbahçe başkanının, “Sizi görmekten çok mutlu oldum. Açıkçası bu süreçte Beşiktaş bana F.Bahçe’den sonra en çok moral veren kulüp oldu. Başkanından, onursal başkanına ve size kadar hepiniz geldiniz. Size çok teşekkür ediyorum. Demek ki dostluk buymuş. Zaman zaman camialar olarak gerilmiş ve birbirimizi kırmıştık. Ama hepsi boşmuş. Bunu burada daha iyi anladım” dediği öğrenildi.
AYDINPOST ÖZEL/Filiz ÖZDEMİR- İzmir Yolu Atatürk Devlet Hastanesi karşısında bulunan mağazanın açılışına Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılıç, İpek Mobilya Genel Müdürü Murat Aslan, Ege Bölge Müdürü Aykut Bilici, Ege Bölge Koordinatörü Fazıl Ceylan ve çok sayıda davetli katıldı. Murat Aslan açılışta yaptığı konuşmada “Aydın halkına hayırlı olmasını diliyorum. Açılışımızın Berat Kandiline denk gelmesinden dolayı ayrıca mutlu ve gururluyuz. İpek Mobilya olarak 2500 çalışanımızla halkımıza en iyi hizmeti sunma gayretindeyiz” dedi. Yurtdışında da ciddi yatırımlarının bulunduğunu ifade eden Aslan İran ve Rusya’da yeni fabrikalar açacaklarını söyledi.
 
AÇILIŞTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN
 
Açılışta kurdele kesilmesinin ardından İpek Mobilya Genel Müdürü Murat Aslan ve Ege Bölge Koordinatörü Fazıl Ceylan  Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılıç’a İpek mobilyanın iddialı tasarımlarının bulunduğu iki katlı mağazayı gezdirerek ürünler hakkında bilgi verdi.