Çine ilçesi"ne bağlı Kırkışık Köyü Asmalılar Mahallesi'nde oturan ve torununun torununu gören 88 yaşındaki Aliye Demir, 5 kuşağı bir arada topladı. Çok+ mutlu olduğunu belirten Aliye Nine, Allah"tan çocuklarına ve torunlarına sağlık dilediğini belirtti.
Kendisi gibi torununun torununu gören kişilerin olduğunu, ancak 88 yaşında bunu görenlerin sayısının çok az olduğunu belirten Aliye Demir, 2002 yılında haber olan Diyarbakırlı 118 yaşındaki Zehra Kaya"yı duyduğunda kendisini çok daha şanslı gördüğünü söyledi. 118 yaşını görmesi halinde 6. ve 7. kuşağı görme ihtimali yüksek olan Aliye Demir, hayatta en büyük zenginliğin sağlık ve mutluluk olduğunu bu nedenle insanların sıhhatlerine dikkat etmesi gerektiğini söyledi.
Aliye Demir'i 5. kuşağa kavuşturan birinci çocuğu Hediye Şengün olmuş. Şuan 68 yaşında olan Şengün'ün ilk ve tek çocuğu yine bir kız. Şuan 43 yaşında olan üçüncü kuşak Ergül Kırem'in üç çocuğu var bunların ilk ikisi kız ve ikisi de evli. Büyük olanı Ayşen Kuzuoğlu 25 yaşında, küçüğü de Hediye Aydın o da 24 yaşında. Ayşen'in 6 yaşında Zehra ve 4 yaşında Osman isimli iki çocuğu var. Hediye'nin de 2 yaşında Gülce adında bir kız çocuğu bulunuyor.
Torunun torunu görmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Aliye Demir, 5. kuşağı görme nedenini ilk çocukların hep kız doğmasına ve kızların da erken evlenmelerine bağladı. Yaşlandığı için 6. kuşağı görme ümidi olmadığını söyleyen Aliye Nine, "Torunumun torununu görmek, mutluluk verici. Fakat ben iki çocuğumu toprağa vermenin acısını da yaşadım. Keşke onlar da sağ olsalardı" diye konuştu.