Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Mamadou Niang, ligin ilk yarısında takım olarak sıkıntılar yaşadıklarını, kazanmaları gereken maçlarda puan yitirdiklerini söyledi.

Ligin ilk yarısını FBTV'ye değerlendiren Niang, beklemedikleri puan kaybı yaşadıklarını ifade ederek, ''Kazanmamız gereken puanları, maçları kaybettiğimiz bir ilk yarı oldu. Bu anlamda sıkıntılar yaşadık'' dedi.

Senegalli futbolcu, Fenerbahçe ile sezon öncesi çalışmalara katılamaması karşın genel olarak iyi bir başlangıç yaptığını vurgulayarak, ''İyi başladım. İyi bir şekilde takıma adapte olmaya çalışıyorum. Takımla birlikte sezon öncesi çalışmalara katılmadığım için sıkıntılar yaşadım. Bundan sonra da çaba göstermeye, takımda kendime iyi yer bulmaya çalışacağım'' diye konuştu.

İkinci yarıda daha iyi bir performans sergilemek istediklerini ifade eden Niang, ''Hedefimiz önümüzdeki takımları yakalamak. İlk yarıdaki performansımızdan çok daha iyi bir performans ortaya koyacağız. Ben de ikinci yarıda daha iyi performans sergilemeyi hedefliyorum'' şeklinde konuştu.

Niang, yeni yıl için de dileklerini belirterek, ''Tüm Fenerbahçe camiasına, tüm Türkiye'ye iyi bir yeni yıl diliyorum. Her şeyin başı sağlık. Sağlıklı mutlu bir yeni yıl diliyorum'' diyerek sözlerini tamamladı. (haberturk)