F.BAHÇE"nin devre arasında yollarını ayırmayı planladığı Kazım Kazım, hayatını emniyet kemerine borçlu olduğunu söyledi. Tatilini geçirdiği İngiltere"de Sky Sports kanalındaki “Soccer I Am” adlı programa katılan Kazım, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Transferiyle ilgili dediko-dulara milli futbolcu, “Kimse bana bir şey demiyor. Kaza olmadan, Beşiktaş maçından önce her şey çok farklıydı. Hakeme küfür ettim ve olanlar oldu. Oyundan çıktıktan sonra koridorda yürürken sinirden çatlayacak gibiydim. O olaylardan sonra üzerimde çok büyük bir baskı hissettim” dedi.
Geçirdiği trafik kazasının sorulması üzerine Kazım, “Emniyet kemerim olmasaydı arabadan fırlayabilirdim. Onun için çok şanslıyım. Altı-yedi takla atmıştık. Araba ters döndüğünde motor hala çalışıyordu” yorumunu yaptı.

Terim benimle ilgilenirdi

Fatih Terim"in ayrılmasına da çok üzüldüğünü dile getiren sarı lacivertli oyuncu, “Milli Takım"da aile gibiydik. Geçirdiğimiz zor günlerde bizimle bire bir ilgilenirdi. Onun ayrılması benim için çok zor oldu” diye konuştu. -hürriyet