Bekçinin intiharı, duyanları şok etkisi yaparken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 33 yaşındaki 2 çocuk babası Akın Eski kurtarılmadı.

Edinilen bilgiye göre ekonomik nedenlerden dolayı bir süredir psikolojisinin bozuk olduğu öğrenilen Akın Eski, sabah maaşını çektikten bekçilik yaptığı Aydın Belediyesi Hal Binası"na geldi.

Öğlen yemek arasında hal binasında çalışan görevlilerin yemeğe gitmesi ile diğer bekçi arkadaşı ile Hal Müdürlüğü Binası"nda kalan Akın Eski, mesai arkadaşının dışarıdaki dükkanları kontrol etmesini isteyerek "Ben içeri girip çay demleyeceğim" dedi.

Hal binasının kapısını içerden kilitleyen Akın Eski, merdiven boşluğuna kendisini astı. Yemekten dönen çalışanlar içeri kapı kilitli olduğu için içeriye giremeyince, mesai arkadaşları kapıyı açması için Akın Eski"nin cep telefonunu aradı.

Telefon binanın içinde çalmasına rağmen cevap alamayan görevliler kapıyı yedek anahtar ile açıp içeri girdiklerinde Akın Eski"yi merdiven boşluğunda asılı vaziyette buldular.

Ağır yaralı olan Akın Eski 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak Aydın Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Akın Eski kurtarılamadı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.