Aşk-ı Memnu dizisinde Behlül karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ, karakterinin yaptıklarını gerçek hayatta yapamayacağını söyledi.

CNNTÜRK'te ekrana gelen "Full Ekran" programının konuğu olan Kıvanç Tatlıtuğ, "Aşk-ı Memnu" dizisinde canlandırdığı Behlül karakterini bazen oynamakta zorlandığını söyledi. Tatlıtuğ, şunları söyledi: "Hakikaten çok
zor bir hikaye. Benim de oynamakta çok zorlandığım yerler de oluyor. Bunu açıkca söylemek istiyorum. Bakıyorsunuz, gerçekte böyle bir şeyin yaşanması, benim böyle bir şey yaşamam mümkün mü? Mümkün değil. Gerçeğe dökersek bu işi, bir tarafta amcam, bir tarafta amcamın karısı. Mümkün değil. İki cihan bir araya gelecek dönüp de bakamazsın bile yani. Kelime bulamıyorum buna. Bunu şu anda oynuyoruz ve insan oynarken de zorlanıyor. Çünkü yaşayabileceği imkansız olan bir şey, gerçek hayatta. Yerine de koyamıyorsun. Nasıl bir psikolojiye sahip olabilirsin, nasıl davranabilirsin çünkü yani hiçbir şekilde yaşamam mümkün değil, onun için çok zorlandığımız yerler oluyor."