Türkiye"de olduğu kadar Ortadoğu ve Balkanlar"da da büyük üne sahip olan “Aşk - ı Memnu” dizisinin Behlül"ü Kıvanç Tatlıtuğ yeni bir aşka yelken açtı. Geçen yıllarda Dünya güzeli Azra Akın ile yaklaşık 5 yıl aşk yaşayan Tatlıtuğ"un bu kez 19 yaşındaki 2009 Türkiye Güzeli Ebru Şam ile flört ettiği ortaya çıktı.
Meltem Cumbul ile yaşadığı sürpriz ilişkiyi geçen aylarda bebek istediği için noktalayan Tatlıtuğ"u, Şam"la Ulus"taki evine komşu olan manken arkadaşının tanıştırdığı öğrenildi. Tatlıtuğ, yılbaşı gecesi katıldığı partide tanıştığı Şam"la daha sonra da görüşmeye başladı.

İstanbul"a yerleşmeye karar verdi

Geçen eylül ayında sunucu Neşe Sapmaz ile kameralara yakalanınca otomobiliyle ters yöne giren ve ölümden dönen Tatlıtuğ Şam ile görüntülenmemek için oldukça dikkatli davranıyor. Evde boş kaldığı zamanlarda bol bol dünyaca ünlü aktörlerin filmlerini izleyen Tatlıtuğ, Şam"la da şimdilik sadece evinde görüşüyor. Sık sık Tatlıtuğ"un Ulus"taki evine girerken görülen Şam, yakın çevresine ünlü oyuncuya sırılsıklam âşık olduğunu söyledi.
12 Aralık"ta Türkiye"yi Johannessburg"da düzenlenen Dünya Güzellik Yarışması"nda temsil eden ancak dereyece giremeyen Şam Almanya"da yaşıyordu.
Ancak başta dizi film olmak üzere reklam, katolog çekimi gibi çeşitli teklifler alan Şam, İstanbul"a yerleşmeye karar verdi.

"Adanalı"nın Lara Croft"u

Uğurkan Erez Ajans"a bağlı çalışan ve Türkiye"de dizi teklifleri için gelen Türkiye Güzeli Ebru Şam, “Adanalı” dizisinin kadrosuna katıldı. Şam, dizide Oktay Kaynarca"nın çalıştığı polis teşkilatına katılacak ve Lara Croft tarzı bir polisi canlandıracak. Almanya"da ailesine özel yaşamıyla değil, iş yaşamıyla gündeme geleceğine dair söz veren Şam"ın, bu nedenle Türkiye"ye gelir gelmez aşk yaşadığı haberlerinin çıkmaması için bir süre Tatlıtuğ ile ilişkisini gizleme kararı aldığı öğrenildi./milliyet