Kuşadası ilçesinde Kurban Bayramı'nın 4. gününde AK Parti Kuşadası ilçe Teşkilatı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi. Milletvekilleri ve kalabalık bir partili topluluğunun katıldığı törene, Belediye Başkanı Fuat Akdoğan'ın AK Parti'den istifası ve Kuşadası Belediye Başkan adaylığıyla ilgili tartışmalar damgasını vurdu.
AK Parti Kuşadası İlçe Merkezi'nde gerçekleşen bayram törenine, AK Parti Aydın Milletvekilleri Atilla Koç, Ahmet Ertürk ve Mehmet Erdem, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı İbrahim Üstün, Belediye Başkan aday adayları Metin Akar, Erol Balcı, Ali Arık ve Recep Aydın, ilçe yönetim kurulu ve partililer katıldı. Bayramlaşma töreninin ardından, tüm belediye başkan adayları kendilerini tanıtan birer konuşma yaptı.
Törende konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç, Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan'ın partilerinden istifasının tek taraflı bir hareket olduğunu ve istifa ederken hiç kimseye danışmadığını belirterek, "Bu tek taraflı bir harekettir. 4,5 yıl bize hizmet etti. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ama artık partimizin üyesi olmadığı için onunla ilgili konuşmak istemiyorum. Sadece AK Parti'den istifa etmek onun adına büyük bir talihsizliktir" dedi.